Tuesday, August 6, 2013

Last Keje di Bulan Ramadhan

hari ni last keje di bulan ramadhan..hepy kot..balik rumah ni nk siapkan biskut yg xsiap lg.. hehehe....org lain dh lama siap, ko baru terhegeh2 nk buat. Yg dh siap ada kot 4 jenis..almond London, cornflakes madu, alamanda cookies, famous amous (tinggal 1 balang je, kene buat lg)

Tahun ini xtau nk beraya mana dulu. Umah mertua ke umah mak sendiri. Almaklumlah rumah dekat2...susah jugak eh nk wat keputusan..hmmmmm

Sempena hari raya yg bakal menjelma ni, aku nk ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua yg mengenali diri ini. Andai kata ada salah dan silap, mohon dimaafkan..Semoga raya kali ini penuh dengan rahmat dan barakah...

Sebelum tu, meh tengok budak kecik ni naik basikal

video

No comments:

Post a Comment